fredag 29. januar 2010

Noen bilder fra første uke

I dag blir det ikke mye ord, men bare bilder fra Jazz sin første uke i Klæbu.

 
Yndlingspositur når jeg ikke racer rundt, liggende i matte sitt fang! Der koser jeg meg altså!


Jeg er en ordentlig kosegutt!!!


Dette har imidlertid vært mitt største prosjekt, få det store svarte dyret til å forstå at jeg er bare snill, selv om jeg er litt vill! Men det er blitt mye bedre! 


Noen ganger må en av oss være innenfor den grinda der, men vi kan ligge ved siden av hverandre for det! Men jeg liker ikke når det er meg, da må jeg hyle litt, uten at det hjelper særlig da!


Siden matte er litt streng med herjing mellom meg og Khiva inne, må jeg herje med en litt mindre svart hund. Men noen ganger får jeg herje med den store også, og det synes jeg er artig, men matte er SÅ overbeskyttende altså. Bare den svarte skal oppdra meg litt, er det slutt, og det selv om vi synes det er veldig artig!
Men så må jeg få klage litt - tenk i Norge må en hund være påkledd! Jeg er en brukshund, og ingen jålehund i Hollywood altså! Men okei, jeg synes det er litt kaldt i dette landet, så kanskje det er noe fornuft i det?
 
Men se der - Khiva får jo hente ting i snøen! Det vil jeg også lære! Men matte sier jeg ikke er så lett med gjenstander, jeg vil ha de veldig for meg selv, så da tar det kanskje litt tid før jeg får gjøre akkurat sånn. Men jeg ser og lærer jeg!


Sånn skal jeg også lære nemlig! Eller egentlig kan jeg det allerede - i smug!


Alt i alt - jeg trives her jeg, og enda tror jeg det blir når denne snøen forsvinner og vi kan være mer ute i lengre perioder. Da skal vi leke og kose oss masse ute, sier matte. Men enn så lenge har jeg mye leker inne også, gulvet er jo fult!

5 kommentarer:

Lotta, Crespo o Räjza sa...

Härliga bilder, Trine!! Han är ju bara för vacker lille Jazz!! Fin han var i sitt täcke!! Kan nog behövas om ni har det kallt!! Här har det också blivit lite kallare... -8 idag.

Mvh
Lotta, Crespo och Räjza

Kari Hansen sa...

Han er bare såååå usansynlig vakker!! Det andre bildet, helt fantastisk hæ'li uttrykk.

Maria sa...

Fina bilder på en vacker hund! Ni ser ut att ha det bra:-) Det är nog riktigt med täcke i kylan till så små valpar, det blir så korta stunder man kan vara ute annars...

Ha det så gott, vi hörs!
/Maria, mamma Agnes och tant Tia

Ellen sa...

Søt, søt, søt!! Går det an å oppdra noen med det fjeset da? ;-)

Johanna sa...

Välkommen hem, Jazz!

Gratulerar med en valp, Trine, han ser helt härlig ut! Glädjer mig till att få hälsa på nurket :)