lørdag 30. juni 2012

Første feriedag!


Ferie og bra nok vær for et lite bad! Det var ikke hovedoppgaven i dag da, men godt å komme hjem til litt vannlek! I dag ble det et lite felt, litt alene-herjing på myra og vente-øvelse mens Kijani fikk et lite spor, og til slutt et spor på 700 - 800 meter. Det var en varm og litt fuktig dag, så han ble noe sliten mot slutten. Men for å ta det første først, Jazz gikk et flott felt. Dvs. en korridor på ca 15 x 50 meter. Jeg må jobbe med system på den lille gule, så det blir ikke så mange fulle felt ennå. I dag gikk han fint ut der jeg sendte han, og fant gjenstandene og leverte de relativt flott! Så nå er det lenge siden det har vært noe tull i avlevering!

Siden han har fått litt mindre spillerom den siste tiden, fikk han herje og springe masse i dag! Kijani fikk sitte sammen med sin matte og bare se (og ikke bry seg), og hun var klart bedre på det enn når Jazz måtte vente mens Kijani fikk et lite spor. Dette blir veldig god trening for han, og bare vente! Men etter litt pause, med mat for menneskene og drikke for dyrene, ble det spor for Jazz. Han var rimelig sliten, eller varm er kanskje bedre beskrivelse. Tempoet i sporet var noe lavere enn vanlig, men han gikk et greit spor! Et par vinkler strevde han mer med enn vanlig, men verre med sporleggeren som trodde hun visste hvor sporet gikk... Det var nok varmt til meg også.... Han markerte pinnene bra, selv om han ikke hadde spontan dekkmarkering i dag. Han stoppet, kikket på pinnen og deretter på meg - må jeg virkelig legge meg? Men han markerte alle pinnene!

Ellers er det gode dager for Jazz. Han rett og slett elsker lille Kijani. Han er tålmodigheten selv, når hun henger i lepper, poter og det meste. Han sier ikke fra, selv når hun henger i halen hans. Vi må hjelpe han noen ganger, men noen ganger må han roes ned også - det er jo vanskelig når hun springer villmann rundt, men han får ikke springe sammen med henne ennå. Vi må nok styre de mer nå fremover, de kan ikke få leke så mye inne etterhvert. Men de er nå søte også da!

 

Ingen kommentarer: