lørdag 17. juli 2010

Rolige dager...

Det har vært rolige dager i Klæbu den siste uken, på godt og vondt egentlig. Det er FERIE og da er det utrolig deilig å kunne starte med lange frokoster i hagen og ikke stresse med noe! Herlig, og det er faktisk flere dager denne uken været har vært med på utefrokoster!

Men så hadde det vært godt å kunne brukt det flotte været til laaange turer, og såvidt har Jazz og jeg fått det. Khiva var på operasjonsbordet på fredag, en omfattende operasjon i følge vetrinæren. Hun fikk fjernet livmor (som var planlagt forebyggende pga. hormonforstyrrelser som kunne utvikle seg til mye verre ting), men hun hadde allerede rukket å få jursvulster så dermed ble det en større operasjon enn jeg hadde håpet.

Jeg fikk beskjed om å hente henne mellom tre og fem, og i to tiden var hun fremdeles under kniven, så jeg ventet til nærmere fem med å hente henne. Og da hadde hun vært klar for å dra hjem lenge hun... Ikke mye preget av narkosen hun nei! Men klart preget av operasjon og smerter stakkar.


Vi ble enige om å prøve skjerm, men hun ble stresset av å kræsje med alt og vi fikk ikke noe særlig søvn første natten verken hun eller jeg... Heldigvis fikk vi god hjelp av vetrinæren "vår" Eivind Arntzen og body ble et mye bedre alternativ! Hun har vært i relativt god form, men tror nok det hadde vært bedre for henne om hun kunne vært enda roligere. Hun er jo lett stresset og det blir spennende å se om hun vil bli noe bedre fra stresset også når det hormonelle stresset forsvinner...

Det blir noen rolige dager ennå, men så håper vi på noen flotte turer i fjellet!

1 kommentar:

Ellen sa...

Stakkars Khiva, får håpe operasjonengir ønsket resultat.