onsdag 30. desember 2009

og jula varer helt til påske...

Heldigvis ikke, nå er vel selve juledagene vel overstått. Det er blitt feiret som seg hør og bør, selv om oppladingen ikke har vært optimal. Jeg har hanglet hele desember, og fikk stadfestet både krystallsyke (kraftige svimmelhetsanfall) og virus på balansenerven (konstant sjøsyk). Dermed ble det vanskelig med både jobb og juleforberedelser, men jula kommer uansett den og heldigvis har rolige dager hjulpet på, selv om jeg ikke er helt bra ennå.


I dag ble det endelig en lang tur. Vi gikk sammen med Helène og gutta (Savoy og Vlamme), og det ble en flott tur i deilig vinterføre. Ennå litt lite snø for skitur, men perfekt for å gå på føttene.


Så lenge en ikke er en langhåret hund med isklumper under potene da... Men hundene synes helt klart det var artig å springe løs meste av turen - de fikk virkelig sprunget og herjet, og Khiva var grei mot begge to og alt var bare fryd og gammen!

Nå er det klart for rolig nyttårsfeiring, og heldigvis er ikke Khiva berørt av fyrverkeri, så det blir greie dager for alle her i huset!

Ønsker alle et riktig godt nytt år!

Ps. Her venter vi fremdeles på Jazz i glede og spenning! 

3 kommentarer:

Maria sa...

Vi önskar ett Gott nytt år och hoppas att du tillfrisknar snart!
Vi hörs!

Ps. Jazz hälsar:-)

Unknown sa...

Takk for det Maria! Håper dere får et riktig godt nytt år! Og hils Jazz tilbake da, og gi alle en riktig god klem!!!

Ellen sa...

Riktig Godt Nytt år! :-)