onsdag 15. april 2009

Påskeoppdatering 2009

Nå er påska for lengst ferdig, men jeg er litt treg til å oppdatere bloggen, men vi har hatt veldig dårlig nett i Klæbu for tiden, så jeg kan skylde på det også. Vi hadde besøk av min søster mye av påska og det var veldig koselig! Her er Toril og Odin i lesestund. Odin er veldig glad i bøker og da er det jo flott å ha ei tante i forlagsbransjen, så her er nye bøker som må testes ut. Han leser så fort, så det gikk unna noen bøker i en fei.


Som seg hør og bør i ferietid, skal det være avslapning! Her ligger Khiva i sengen si og lurer på hva folket hennes holder på med.

Selvfølgelig ble det en del turer også, men det var så mye snøsmelting at det ble stortsett gå-turer rundt om nærområdet. Og så lite snø som det er nå, har vi har funnet fram sykkelen og prøvd den litt også. Khiva har vist mye gjeting i den situasjonen, så det har vært direkte farlig å sykle med henne. Men etter noen runder med sitron i høst, så holder hun nå iallefall føttene på bakken, selv om hun høres i hele nabolaget...

På lørdagen var det meldt flott vær, så da kom vi oss opp på "fjellet". Vi gikk fra Gjenvollhytta og en liten tur, og satt oss ned å fikk litt skikkelig påskestemning. Her er noen bilder av oss.

Senere på dagen kom Odin på besøk, og vi koste oss nesten glugg i hjel - han er jo en helt herlig liten gutt!!! Skikkelig glimt i øyet ikke sant?
På søndagen gikk vi en tur for å se på hestene, og det var artig det! Og så sosiale hester da, de ville mer enn gjerne hilse på oss. Odin er opptatt av dyr, så nå handler det om å møte alle disse dyrene i virkeligheten. Odin elsker kanskje katter mer enn noe annet, han har flere flotte av sorten rundt seg som han får lov å kose med uten at de springer avgårde eller freser. Hunder er litt skrekkblandet fryd. Khiva synes han er litt skummel - naturlig nok da hun bjeffer og er litt "vill". Hestene var han egenlig utrolig avslappet med, selv om han syntes det var skummelt når de kom springende mot han (med gjerde mellom selvfølgelig). Vi drar nok på flere besøk dit.
Alt i alt ei herlig avslappende påske!
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: