mandag 13. august 2007

Sommeren 2007

Det var nok ikke bare hund som sto på programmet denne sommeren. Lille Odin kom til verden 6.juni 2007, og satte hele familien på hodet! Selv er jeg "bare" tante til vidunderet, men likevel er det utrolig hvor opptatt en kan bli av et slikt lite nurk. Disse bildene er fra en tur vi hadde til Terråk. Jeg har lært meg å le!


Khiva var selvfølgelig med også, men måtte nok finne seg i å komme i andre rekke denne gangen. Men vi fant et flott sted hvor hun fikk et spor og et felt. Og hun jobbet veldig godt denne gangen!!! Hun gikk sporet nesten perfekt, og relativt rolig. Kanskje vi må intensivere dette igjen? Feltet ble også veldig bra, hun fant alle 4 gjenstandene, men hentet de ikke helt i ønsket rekkefølge. Hun har en tendens til å velge de "beste" gjenstadene først, men det jobber vi med utenom feltet.


Siste dagen ble det endelig litt bra vær, så det fristet med en tur opp på fjellet. Vi la avgårde alle sammen, Odin i sjalet sitt, godt festet på pappa'n sin. Han sov omtrent hele turen, men vi andre koste oss med flott vær og mange summende insekter... Khiva fikk gå mye løs på turen, da det ikke er noen dyr der vi gikk. Hun fikk imidlertid ferten av en tiur, og ville gjerne komme i kontakten med den. Etter det måtte hun pent gå i bånd en god stund.
Ingen kommentarer: