onsdag 27. juni 2007

Besøk av Ody


Rett før jeg gikk ut i ferie fikk jeg en flott tekstmelding, Ody (Omar av Trustenberg) og hans eiere var på vei nordover, og lurte på om de kunne komme innom. Selvfølgelig fikk de lov til det!
Ody er en flott herremann, som dere ser på bildene her!Ody er en avslappet og rett og slett "cool" hoffe. Han tok livet på strak pote, og var en herlig fyr. Khiva er ofte litt usikker på andre hunder, så jeg var veldig usikker på hvordan hun vil reagere på å møte broren sin. De møttes ute på plenen, og dette bildet er veldig talende for hvordan de var i forhold til hverandre. Khiva ville ikke ha bråk (selv om det var mest hun som laget det...), og prøver derfor å se vekk. De bjeffet litt på hverandre, men så var det egentlig helt greit. Han fikk komme inn, og fikk ligge på verandene hennes, rett ved siden av henne. Om de har noen formening om at de delte sine første uker sammen, er vel usikkert, men hun likte han bedre enn andre besøk i alle fall!

Ody var en litt annen type hoffe enn sin søster. Han var ikke spesielt glad i mat, og stjeling av mat var han heller ikke spesielt opptatt av. Mens hans søster synes jo alt som kan stjeles er verdt å spise! Han var også roligere i gemytt enn Khiva er, han tok livet med ro så lenge det ikke var grunn til å stresse, mens Khiva er alltid klar for aktivitet, og gjerne skaper noe aktivitet hvis hun kjeder seg. Men uansett var det kjempe koselig å sitte å snakke hund, og alle rare tingene de kan finne på. Jeg har jo ikke sett noen av søskene etter at de ble voksne så dette var virkelig morro. Vi var enige om at vi må prøve å få til en skikkelig treff, hvor vi kanskje er flere som kan møtes!
Vi kan fellesdekk vi ja!


Det er mulig Ody har sine feil, og han kunne nok vært bredere, spesielt i brystet, men en helt nydelig hund er han uansett! Se bare her!


Vi takker så masse for besøket, og håper vi møtes igjen om ikke så lenge!!!

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: